Hírek

Október második felében került sor az MTA Gazdálkodástudományi Bizottság (GTB) Kommunikációmenedzsment Munkabizottság online publikációs fórumára. Ezúttal, "KUTATÁSAINK CIKKEK ÉS KÖNYVFEJEZETEK TÜKRÉBEN (2015-2020)" címmel került megrendezésre az esemény, amire Szabó Gabi a JKA kuratóriumi elnöke is meghívást kapott.

2020. szeptember 17-én, Puskás Tivadar születésének évfordulóján a Mystery Hotelben tartott sajtótájékoztató keretében bemutatkozott a Jövő Kommunikációja Alapítvány és bejelentettük kezdeményezésünket, mely szerint a mai napot, a MAGYAR KOMMUNIKÁCIÓ NAPJÁNAK nyilvánítsuk. Puskás Tivadar emlékére a sajtótájékoztató után elhelyeztük a...

2020. június 24-én, Szabó Gabi Mici Szóvivők Újratöltve című könyvének bemutató sajtótájékoztatójára és a Jövő Kommunikációja Alapítvány bejelentésére került sor, Budapest egyik új luxus szállodájában, a hotel- és étterem design Oscar-díjas Mystery Hotelben.

Júniusban elindult a Jövő Kommunikációja Alapítvány weboldala, ahol az alapítványról, a tagokról és a tevékenységeinkről kaphatnak bővebb információt. Időről-időre érdemes visszalátogatni weboldalunkra, hiszen az általunk szervezett eseményekről is tájékozódhatnak weboldalunkon.

A JKA elkötelezett híve az infokommunikáció fejlődésének. Az alapítók szándéka, hogy a kívánatos fejlődés az emberiség javát, a társadalmi egyenlőtlenség növelése helyett annak csökkenését, a társadalmi feszültségek helyett a társadalmi békét szolgálja. A JKA a kommunikáció szereplőinek - közlő, befogadó- vizsgálatával és kutatásával, valamint az...