Partnerprogram

A Jövő Kommunikációja Alapítvány valamennyi rendezvénye sajtónyilvános, és a szaksajtó vezetői mellett a napi médiumok technikával, technológiával foglalkozó vezető újságíróit látja vendégül a szervezésünkben. A  sajtószakmai kör létrehozásával folyamatos és hosszú távú új kapcsolatrendszert kívánunk létrehozni, amelynek feladataa magas színvonalú tájékoztatás a széles nagyközönség számára.

A Jövő Kommunikációja Alapítvány (JKA) szakmai partnerségére (Tervezet, egyedi megállapodások alapján módosul) együttműködésre és támogatásra van lehetőség:

  1. Kiemelt szakmai partner: folyamatos megjelenés a JKA szervezeti rendszerében, a honlapján, a  kiadványaiban. Két tag részvétele a Magyar Kommunikáció Napján átadásra kerülő szakmai zsüriben,  kiemelt megjelenés valamennyi szakmai rendezvényen, közreműködés a szakmai programok  kialakításában. A partner szakmai üzeneteinek kiemelt kommunikálása a JKA tagjainak és sajtószakmai körének.
  2. Szakmai partner: folyamatos megjelenés a JKA szervezeti rendszerében, a honlapján, a kiadványaiban.  Egy tag részvétele a Magyar Kommunikáció Napján átadásra kerülő szakmai zsüriben, megjelenés  valamennyi szakmai rendezvényen, közreműködés a szakmai programok kialakításában. A partner szakmai üzeneteinek kommunikálása a JKA tagjainak és sajtószakmai körének.

A szakmai partnerség a JKA tevékenységéhez kapcsolódóan vizuális formában tartalmazza a logo megjelenítésen kívül a vállalat aktuális üzleti (elsősorban technológiai vonatkozású) üzeneteit is. A JKA sajtókörében - amely az alapító újságírók, szóvivők, kommunikációs szakemberek szakmai ismertségén és elismertségén alapul – a  partnerek számára biztosítja a szakmai garanciát. Versenyelőnyt egyetlen partnernek sem biztosít, ellenben részt vállal a közös platform kialakításával a közös technológia és egyéb érdekek megvalósításában, érvényesítésében.

Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődést és lesz alkalmunk személyesen is bemutatkozni.

Tisztelettel,

Szabó Gabriella
Jövő Kommunikációja Alapítvány
Kuratóriumi Elnök
+36302001200