JKA bemutatkozás az MTA kommunikációs rendezvényén is

2020.10.28

Október második felében került sor az MTA Gazdálkodástudományi Bizottság (GTB) Kommunikációmenedzsment Munkabizottság online publikációs fórumára. Ezúttal, "KUTATÁSAINK CIKKEK ÉS KÖNYVFEJEZETEK TÜKRÉBEN (2015-2020)" címmel került megrendezésre az esemény, amire Szabó Gabi a JKA kuratóriumi elnöke is meghívást kapott.

A "Munkabizottság eredményei publikációkban" volt fő témája az online konferenciának, ahol számos érdekes előadást hallgathattak a résztvevők.

Az eseményre meghívottak többek között beszámoltak az elmúlt öt év kommunikációtudományi publikációiról, de érdekes előadást hallhattunk, a távmunkáról, Home Office-ról is. Vajon "Hogyan érinti a távolról dolgozás a szervezet internet-kommunikációját? Vállalati kommunikációmenedzsment kutatása - nemzetközi és hazai perspektívából, Novum contra usum. Pedagógia, nyelvoktatás és innováció a Centrope régióban. De Konczosné Szombathelyi Márta a Kommunikációmenedzsment munkabizottság elnöke, a "nemzetközi vállalatok országhatárokon átívelő belső kommunikációjának menedzsmentjéről" is új információkkal gazdagította a szakma képviselőit.

A fórumon hivatalosan is bemutathatta a Jövő Kommunikációja Alapítványt Szabó Gabi, akivel tavaly, az első "Szóvivők" c. könyve kapcsán találkozott először a munkabizottság. Ezúttal is szó volt az új, 2020-ban megjelent második "Szóvivők újratöltve" c. könyvről is, valamint az alapítvány által kezdeményezett Magyar Kommunikáció Napja hivatalos bejelentéséről is.